Které kameny nabíjet při úplňku?

Nabíjení kamenů při úplňku je běžná praxe mezi lidmi, kteří věří v jejich energetické vlastnosti. Úplněk je považován za nejsilnější fázi měsíce, kdy se energie zvyšuje a kameny tak mohou načerpat svou plnou sílu. Níže je seznam kamenů, které se často doporučuje nabíjet při úplňku:

  1. Křišťál - Tento kámen je známý pro svou schopnost posilovat energii a čistit aury. Úplněk je ideální čas pro jeho nabíjení.

  2. Ametyst - Tento kámen je spojen s duchovním růstem a ochranou. Nabíjení při úplňku může zvýšit jeho ochranné vlastnosti.

  3. Růženín - Kámen lásky a srdeční čakry. Nabíjení při úplňku může zesílit jeho schopnost přinášet lásku a uzdravení.

  4. Měsíční kámen - Jak už název napovídá, tento kámen je silně spojen s měsíční energií. Nabíjení při úplňku je velmi účinné.

  5. Labradorit - Kámen intuice a transformace. Nabíjení při úplňku může zvýšit jeho schopnosti pomáhat při změnách a nových začátcích.

  6. Citrín - Tento kámen je spojen s hojností a osobní silou. Úplněk může zesílit jeho energii a přinést větší hojnost.

  7. Jaspis - Ochranný kámen, který může být velmi účinný při úplňku. Pomáhá při uzemňování a stabilizaci energie.

Při nabíjení kamenů při úplňku je dobré je vystavit měsíčnímu světlu, ideálně celou noc. Můžete je položit na parapet, ven na zahradu nebo na jiné místo, kde budou mít přímý přístup k měsíčnímu světlu. Někteří lidé také rádi provádějí meditaci nebo rituály při nabíjení kamenů, aby posílili jejich energetický náboj.